Inicio » Opinió de Clients

Opinions dels nostres Clients

El millor d’una empresa són els seus clients , gràcies per les vostres opinions

Muchas gracias por vuestras opiniones , nos ayudan a ser mejores cada día y así continuar ofreciendo lo mejor de nosotros 

Aquesta pàgina no està traduïda, els comentaris estan en idioma del client

  • Muy atentos,respondiendo a dudas y rapidez en la tramitacion.

    Diego Pozo Avatar Diego Pozo
    13/01/2024

    Moises Pomares Avatar Moises Pomares
    15/11/2023

    Seguro Aventura con extensión de trekking: el seguro incluye exactamente las coberturas necesarias no sólo para realizar actividades como trekkings o pequeñas ascensiones, al incluir un límite de altura acorde,... ver mas

    Sergio Molina Avatar Sergio Molina
    15/11/2023

    super facil de contratar online.

    Jorge Ravelo Avatar Jorge Ravelo
    15/10/2023

    hector calvo Avatar hector calvo
    14/09/2023

    Rápidos y efectivos

    Juan Martinez Avatar Juan Martinez
    07/09/2023

    Porto molts any amb seguros Escriba, sempre la millo atenció i tracte, grácies a ells tot és més àgil. 100% agraïda per cada situació que he necessitat d'ells, la rapidesa... ver mas

    M G Avatar M G
    23/08/2023

    Profesionales con experiencia, lo solucionan todo a la medida según las necesidades del cliente. Muy recomendable

    Gosia Chrzanowska Avatar Gosia Chrzanowska
    28/06/2023
  • Solo tengo cosas buenas que decir de Escriba Seguros. Si estás buscando un seguro para tu viaje, no busques más. Los contacté para un viaje a Nepal, y... ver mas

    Greta Gamberini Avatar Greta Gamberini
    28/04/2023

    Buen@s profesionales. Buena gente.

    Ruben Pociello Fontané Avatar Ruben Pociello Fontané
    28/04/2023

    Súper bien ,muy buena gente ,muy familiar

    loli sanchez atienza Avatar loli sanchez atienza
    21/04/2023

    Gestions ràpides i son molt eficasos !!!

    Pere Lluis Avatar Pere Lluis
    21/04/2023

    Antonio C Avatar Antonio C
    21/04/2023

    Necesitando un seguro de responsabilidad civil para mí dron me sorprendió gratamente la agilidad en la emisión del presupuesto por EscribaSegur, precio muy bueno para una póliza adaptada a mis... ver mas

    Juan Avatar Juan
    14/04/2023

    AGIPA Avatar AGIPA
    05/04/2023

    He asegurado un barco de recreo y por teléfono me han tratado perfectamente, espero recibir el seguro en mi correo, por ahora me han parecido serios y formales, tienen un... ver mas

    Celso Gandara Avatar Celso Gandara
    05/03/2023
  • Toni Farre Avatar Toni Farre
    05/03/2023

    Contrataciones muy rápidas y buena atención telefónica, contraté un seguro deportivo , espero que la aseguradora Liberty también sea tan efectiva.

    Gonzalo Cerezo Avatar Gonzalo Cerezo
    05/02/2023

    En las mejores manos que puedo estar en cuanto a incidencias de mi vehículo. A la primera están ahí para ayudar en todo lo que pueden y resolviendo mis dudas.

    Noemi Botargues Martin Avatar Noemi Botargues Martin
    15/01/2023

    Encantada con esta correduria. Muy profesionales, serios y atentos en todo lo que necesites, máxima eficiencia. La recomiendo.

    Natzaret Salmeron Avatar Natzaret Salmeron
    05/01/2023

    Muy buen trato cercano y agradable y muy buen precio

    Miguel A Buedo Del Olmo Avatar Miguel A Buedo Del Olmo
    05/01/2023

    En las mejores manos que puedo estar en cuanto a incidencias de mi vehículo. A la primera están ahí para ayudar en todo lo que pueden y resolviendo mis dudas.

    Noemi Botargues Avatar Noemi Botargues
    05/12/2022

    Claros, concisos , y sin letra pequeña

    Bet Delafont Avatar Bet Delafont
    05/11/2022

    raidos en la gestion administrativa, y relacion calidad precio inigualable.

    Jacinto Navas Avatar Jacinto Navas
    05/11/2022
  • Contrate un seguro con ellos, muy rápidos y profesionales

    Juanjo Rodriguez Avatar Juanjo Rodriguez
    05/11/2022

    Son grandes profesionales, siempre buscan el mejor producto, rapidez a la hora de contratar un nuevo seguro y sobre todo la confianza que te dan.

    Manel Navarro Avatar Manel Navarro
    05/10/2022

    Gran equipo, gente próxima con calidad humana, dispuestos a resolver problemas, "siempre y cuando dependa de ellos" , les agradezco mucho la atención y rapidez con la que se desemvuelven

    Sonia Balasch Botargues Avatar Sonia Balasch Botargues
    05/10/2022

    Pau Alvarez Avatar Pau Alvarez
    05/09/2022

    Estamos muy contentos con su servicio prestado muy profesionales

    TONI CODES MARTIN Avatar TONI CODES MARTIN
    05/09/2022

    Jaime Mur Avatar Jaime Mur
    23/08/2022

    Fa uns 20 anys que vaig cambiar les meves assegurances a vosaltres i més encertat impossible. Sempre molt ben atès par part de tots vosaltres Yolanda, Trini i... ver mas

    ramon olivapareras Avatar ramon olivapareras
    05/08/2022

    Judith Pociello Fontane Avatar Judith Pociello Fontane
    05/07/2022
  • Una companyia d’assegurances molt ràpida i eficient. Molt recomanable

    Alberto Fuster Avatar Alberto Fuster
    05/07/2022

    Servicio excelente empatia a la hora de escucharte como cliente.Siempre buscando la mejor opcióne al contratar un seguro.

    Trini Avatar Trini
    28/06/2022

    Un gran equipo, resolutivos en su trabajo y muy atentos para dar un muy buen servicio. Recomendable 100%.

    Miriam Cazalilla Avatar Miriam Cazalilla
    05/06/2022

    Agentes de confianza y proximidad. Recomendables al 100%! ???? Llevo años contratando múltiples seguros con ellos y siempre me asesoran y recomiendan las mejores coberturas y paquetes de las mejores... ver mas

    Alex Ferrer Avatar Alex Ferrer
    05/06/2022

    Jose Navarro Rodriguez Avatar Jose Navarro Rodriguez
    05/06/2022

    Son els millors, Tracte familiar i excelent compromis amb el client????

    Jordi5balasch Balasch Avatar Jordi5balasch Balasch
    05/06/2022

    Miguel Angel Fernandez Avatar Miguel Angel Fernandez
    05/06/2022

    Atenció professional i immediata sempre que necessito els seus serveis, recomanable al 100%!

    Julia Llovera Avatar Julia Llovera
    05/06/2022
  • La experiencia con EscribaSegur ha sido y es lo que esperaba de una compañia de seguros. Cercanos y resolutivos ante cualquier incidente. Tanto Xavier como Trini son super atentos y... ver mas

    Victoriano Moya Fernandez Avatar Victoriano Moya Fernandez
    05/06/2022

    Atenció personalizada i de primera

    Pilar Bornau Avatar Pilar Bornau
    05/06/2022

    Más de dos décadas llevándome los seguros. Total confianza.

    Beta Microsoft Tester Avatar Beta Microsoft Tester
    05/06/2022

    Son geniales!!! Siempre te ayuda en lo que necesites y se preocupan por sus clientes, muuuiy recomendables!!!

    kim alvarez Avatar kim alvarez
    05/06/2022

    A més d'amic un gran professional envoltat d'un equip inmillorable Fa molts anys q em gestionen les assegurances de cotxe, moto, salud, casa i gos I l'únic q puc dir... ver mas

    Jordi Fortet Avatar Jordi Fortet
    05/06/2022

    Servicio excelente empatia a la hora de escucharte como cliente.Siempre buscando la mejor opcióne al contratar un seguro.

    Rosa Serrano Avatar Rosa Serrano
    05/06/2022

    Sempre assesorant lo millor per client

    Gemma Ferrer Avatar Gemma Ferrer
    05/06/2022

    Jordi Avatar Jordi
    05/06/2022
  • Un trato muy profesional

    Oscar Royo Avatar Oscar Royo
    05/06/2022

    Magnificos profesiones i ademas con gran humanidad.....

    mariagocar mariagocar Avatar mariagocar mariagocar
    23/08/2021

    Excelente atención telefónica y por internet. Necesité un seguro para un viaje a Nepal y lo gestionaron con Liberty Seguros. Muchas Gracias, volveré a contratar cuando lo necesite.

    Carlos González Avatar Carlos González
    23/08/2021

    Bon tracte

    Gerard Piset Avatar Gerard Piset
    23/08/2020

    La millor asseguradora d'esports d'aventura. Vaig tenir un problema durant el viatge i em van ajudar fins que es va resoldre. Molt bon servei i gent molt amable. Sens dubte... ver mas

    Marta Vélez Avatar Marta Vélez
    23/08/2020

    Fa anys que estem amb ells, sempre sense problemes, si surgeix algún problema t'ajuden amablement, bona gent fen bon treball i bé.

    merysi mas gas Avatar merysi mas gas
    23/08/2019

    Assegurances fàcils assegurances properes bona gent bones assegurances

    Yolanda López Olives Avatar Yolanda López Olives
    23/08/2019

    Jordi Avatar Jordi
    05/06/2022

Victor

    

 L’experiència amb EscribaSegur ha estat i és el que esperava d’una companyia d’assegurances. Propers i resolutius davant de qualsevol incident. Tant Xavier com Trini són molt contents de ser client seu.

Sonia

    

Gran equip, gent pròxima amb qualitat humana, disposats a resoldre problemes, “sempre que depengui d’ells” , els agraeixo molt l’atenció i rapidesa amb què es desenvolupen … Més 1 Resposta del propietarifa 8 minuts Muchas gracias Sonia ,

Moltes Gràcies Víctor és un plaer comptar amb clients com tu, Una abraçada

Claredat, rapidesa i amabilitat per dofno.

juanjo

    

Juanjo Rodriguez

Contracti una assegurança amb ells, molt ràpids i professionals

Volia agrair-te tota la informació que em diste. I sobretot l’amabilitat.
No se si serà perquè viu a París des de fa molt però fa molt de temps que no donava amb un professional com tu ho ets a la teva feina. Has estat clar, sense amagar res i aconsellant, com ha de ser i no s’és avui dia. Gràcies per prendre’t el temps a contestar amb la urgència que necessitava.
Gràcies de nou i enhorabona per la teva professionalitat

jacint

    

Arrelats en la gestió administrativa, i relaciona qualitat preu inigualable.

Assegurança economica Facil i complet

Manel

    

 Són grans professionals, sempre busquen el millor producte, rapidesa a l’hora de contractar una nova assegurança i sobretot la confiança que et donen. … Més 1 Resposta del propietarifa 11 minuts Moltes Gràcies Manel i més venint d’un client amb més de 30 anys a casa nostra

Miriam

    

Un gran equip, resolutius en la seva feina i molt atents per donar un molt bon servei. Recomanable 100%. …

Ramon

    

Fa uns 20 anys que vaig cambiar les meves assegurances a vosaltres i més encertat impossible. Sempre molt ben atès par part de tots vosaltres Yolanda, Trini i Xavier que’m va atendre la primera vegada.

Jordi

    

Atencions molt corecta aclarint que una travèsia d’esquis encara que sigui per glaceres no és alpinisme

guillem

    
a través de la vostra assegurança m’han operat el genoll per un trencament de menisc i no puc estar més content, una meravella que si no hagués tingut la pòlissa hagués estat un drama, us ho vull agrair per la part que us toca, gràcies!!

irina kostova

    
Molt còmode a l’hora de contractar. Gràcies

ivan

    
Del millor i encara millor la gent de darrere

MARI

    
És el que buscàvem

Francesc

    

He quedat encantat amb la seva gestió.

Alícia

    
satisfacció dir-vos que heu quedat molt contenta amb la vostra atenció. En breu tindré una altra mascota i comptaré amb vosaltres per a una nova assegurança.

Daniel

    
El mail era només per agrair l’explicació i aclariments perquè han estat molt il·lustratives que és just el que necessitava. Felicitar-vos perquè la web és molt completa i m’ha ajudat un munt i els aclariments posteriors per mail super professionals. Bon treball!&

rut

    
M’ENCANTA BUESTRA ATENCIÓ, SEMPRE DISPOSATS

Marcos

    
El que més m’ha agradat és el producte que oferim que s’adapta a mi perfectament. Teniu tots els esports que practico esquí de pista, senderisme, kayak, btt El que menys. L’assistència en viatge és extraesportiva, no entenc gaire la seva necessitat d’incloure-la

Chus

    

La informació, tant la que rebo per e-mail, com la que hi ha a la web, em sembla molt clara, i sense cosar rares. No obstant, tenia algun dubte i vaig trucar per telèfon, em va atendre molt amable i eficaçment Yolanda.

Angeles

    
Em sembla bé que quedi cobert tot l’any, però es podria millorar la quantitat respecte al rescat, és poc

NOELIA SAMPEDRO

    

Ha estat un alleujament poder trobar una assegurança que de moment cobreix totes les nostres expectatives i donant molta seguretat en cadascuna de les nostres ansiades sortides a la muntanya els caps de setmana. Gràcies per fer-ho fàcil!

Sergio

    

M’he decantat per aquesta assegurança per la seva consideració sobre malalties greus i no únicament considerar accidents. Podria ser bona idea facilitar l’ accés a la pòlissa i les condicions del mateix per poder llegir la lletra petita.

Jose Mª

Ràpids professionals i atenció telefònica perfecta
 
  • Castro

    Claredat, rapidesa i amabilitat per dofno.

  • Raq&Raf

    Volia agrair-te tota la informació que em diste. I sobretot l’amabilitat.

    No se si serà perquè viu a París des de fa molt però fa molt de temps que no donava amb un professional com tu ho ets a la teva feina. Has estat clar, sense amagar res i aconsellant, com ha de ser i no s’és avui dia. Gràcies per prendre’t el temps a contestar amb la urgència que necessitava.

    Gràcies de nou i enhorabona per la teva professionalitat

    Viatge a Nepal
  • Xabier

    Assegurança economica Facil i complet

  • Llewellyn
    Not everyone has 2 surnames
  • Ester

    no veig amb quina companyia contracte l’assegurança

  • Antonio

    FACIL EN TOTS ELS SENTITS

  • Pau

    Valoro que es puguin fer assegurances d’ un dia

    No m’agrada Que no deixin assegurar esports de risc, ni que fos pagar un pic més

  • CorreMillas

    Insisteixo en una àrea per a clients habituals on puguem tenir precarregats les dades pròpies per accelerar els tràmits (Nom, CIF, IBAN…). Pel que fa a la resta, seguiu així. De moment, de luxe.

  • Asier

    OS he promès una foto a la tornada, contau amb ella.

    L’esperem
  • Xabier

    Ràpid i senzill

  • Sara

    Les cobertures de l’assegurança podrien ser accessibles amb un link per exemple sota el preu al llarg de tot el procés de contractació

    Ja ho hem fet gràcies per la idea
  • Krystyna

    Ho estan fent molt bé

    Gràcies als vostres comentaris
  • Ramon

    Millor opció que he trobat per a la pràctica de diversos esports

    assegurança d’ Accidents
  • Maria

    atenció immillorable 

    Assegurança rescat
  • Beatriz

    M’ha semblat el més econòmic i fàcil de contractar

    Assegurança viatge aventura Nepal
  • Roberto

    Hauria de ser possible veure el condicionat de la pòlissa abans de fer la contractació

    Assegurança esports per dies
  • Carlos

    Milloraria si es pogués pagar amb targeta de crèdit

    assegurança per a Viatge Nepal
  • Teresa

    Senzill i efectiu 

    Assegurança d’ accidents i rescat
  • Abordodelmunfo.com

     la millor opció d’assegurança de muntanya en relació cobertures/preu.    És simplement fantàstic. 

    Assegurança rescat i accidents
  • Vicente

    Estaria molt bé poder tenir una assegurança anual amb les mateixes cobertures del per dies 

  • Jesus

    Ho he trobat complicat de millorar 

    No ho dubteu que ho anem gràcies als vostres comentaris
  • Roser

    Tot Perfecte .  Estic “enamorada” de vosaltres i comentant-vos-ho a tothom.  

  • Oscar

    Caldria un telèfon al marge del fix, per contactar fora d’hores d’oficina 

  • Carlos

    Totalment Recomanable 

  • Manolo

    Tot perfecte, han complert amb tot el promès.   La professionalitat, l’eficàcia i l’educació del personal d’atenció al client de SegurosEscriba.com en qualsevol gestió són exquisides, molt d’agrair en aquests dies en què escassegen. Me n’alegro de ser client vostre i per suposat us recomanaré. Manuel   

  • Juan

    Aclarir més les cobertures que estàs contractant en el moment de formalitzar la pòlissa online, estaria bé un resum amb el més important recollit en un document al final

  • Antoinette

    l’ajudant  atenció client va ser molt Atenta 

  • Alberto

    que es pugui pagar amb targeta de crèdit

  • lUCIANO

    És la meva primera experiència, veurem com ens va.

  • Waldemar

    La web es penja i és dificil contractar on line.

  • Alberto

    Necessitem MÉS VARIETAT DE TIPUS PÒLISSES O ASSEGURANCES PER A PATINETS ELÈCTRICS 

  • Alex

    Molt fàcil i àgil la contractació, La informació molt clara i transparent

    Moltes gràcies
  • Albert

    Estaria bé una àrea perquè clients habituals poguéssim gestionar les nostres assegurances amb les nostres dades precarregades

    Hi treballem Albert
  • Anonim

    RAPIDESA I BONA INFORMACIÓ

  • jose

    LA PERSONA QUE M’ATENC EXCEL·LENT 

  • CORREMILLAS

    Estaria bé una àrea perquè clients habituals poguéssim gestionar les nostres assegurances amb les nostres dades preciós

  • aMADEO

    Afegir el pagament amb targeta.

  • Faten

    EL RESCAT HAURIA DE SER OPTATIU PER CONTRACTAR. LA COBERTURA ODONTOLÒGICA HAURIA D’ ESTAR MÉS COBERTA ENCARA QUE FOS UNA OPCIÓ EXTRA PER CONTRACTAR

  • Irlanda

    Ha hauria d’arribar a 6.000m d’altitud el rescat en helicopter a l’Everest.

    Estem negociant augmentar l’altitud a 6.000 m
  • Caudia

    Tot Molt bé 

    Moltes gràcies
  • Fernando

    BON PREU I COBERTURES

  • Victor

    Moltes gràcies. Seria bo poder apuntar més d’un mail perquè arribin les polisses a la resta d’assegurats.

    Ho implementarem en la pròxima revisió web
  • Joaquin

    Tot Molt fàcil 

  • Núria

    És la primera vegada que contracte l’assegurança , No puc recomanar la seva utilitat però si la facilitat de contractació

  • Jose Antonio

    Escric perquè sàpiga que avui m’ha estat reemborsat els diners del trasllat en helicòpter que estava pendent.  Gràcies per l’ajuda rebuda per tramitar la reclamació. Una salutació!  

    Moltes gràcies per la info. Esperem que estiguis millor
  • Javier

    Tot perfecte, és el que buscava. Ho recomano una persona en un grup de facebook i en llegir-lo és el que necessitava.

  • Neus

    Revisar el comptador de dies no és correcte

    Ho revisem, Gràcies per la Info
  • Davi

    Recomanat

  • Cristian

    Accés a les Garanties cobertes en pòlissa

  • Sergio

    Molt Bona Atenció 

  • Ignacio

    Gràcies a atenció al client he pogut entendre adequadament els termes del contracte ja que no estaven clars ni tampoc actualitzats a la seva pàgina web.

  • Silvia

    Genial! Moltíssimes gràcies, ens encanta! Ho compartirem al nostre Facebook també. Seguim en contacte!  Silvia, Patri i Cris

  • Elena

    crec que hi ha un gran salt entre assegurances de 2-3 dies a assegurances de 4-5 dies

  • Carlos

    No es vol dir Ràpid Senzill Eficaç

  • Octavi

    Indicar en el següent esports assegurats els ultra Trail (no posar només atletisme)

  • Jose A Á

     Certament, la confiança es guanya dia a dia, com va ser el vostre cas, una ràpida atenció i tramitació, amb un tracte afable i no mecanitzat.  Dóna seguretat anar a la muntanya amb una companyia solvent amb la qual treballeu, amb professionals com vosaltres,

    Viatge a Nepal
  • Josep LY

    Pots felicitar el teu equip com a persones molt competents , m’han aclarit de forma senzilla i comprensible , uns dubtes sobre la renovació de la meva pòlissa  

  • Carmelo

    He tingut un sinistre i a causa d’una tempesta s’ha fet malbé el Gelcoat de popa. Molt Satisfet amb les Gestions