Inicio » Ruta en moto por el Solsones

Ruta en moto por el Solsones

Un paseo por el Solsones en Moto Datos técnicos de la ruta 

300 km 
Coste 21€ Gasolina
10 €  Desayuno 
Track de la ruta http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=8047343 

 Calcula tu seguro de Moto en:  
 

 

 Catala 

Estupenda completa i panoràmica ruta pel Solsonès. La partida i arribada és a Lleida passant per solsona la llosa del cavall Sant Llorenç de Morunys Cambrils de Muntanya. Sortim direcciono Pons d’aquí a la dreta cap Sanaüja creuem el poble i agafem la carretera comarcal direcció Solsona C140 carretera estreta però molt divertida que ens portarà a Solsona. D’aquí direcció a el pantà de llosa del Cavall, (no figura en molts planols) amb una carretera estupenda de corbes ràpides i excel · lent asfalt. arribem a Sant Llorenç de Morunys creuem el poble direcció al coll del Jou.

Seguirem direcció Cambrils del Pirineu. De Cambirls agafem una comarcal que tampoc figura en la majoria de mapes que ens portés a la carretera de l’Bassella i d’aquí a Lleida. Ruta divertida que ens portés a fer un volt pel solsones per carreteres desconegudes.

 

Cast

Estupenda completa y panorámica ruta por el Solsones . la partida y llegada es a Lleida pasando por solsona la llosa del cavall Sant Llorenç de Morunys Cambrils de Muntanya. Salimos direcciono Pons de aquí a la derecha hacia Sanaüja cruzamos el pueblo y cogemos la carretera comarcal dirección Solsona c140 carretera estrecha pero muy divertida que nos llevara a Solsona . De aquí dirección a el pantano de llosa del Cavall ,(no figura en muchos planos ) con una carretera estupenda de curvas rapidas y excelente asfalto . llegamos a Sant Llorenç de Morunys cruzamos el pueblo dirección el coll del Jou . Seguiremos dirección Cambrils del Pirineu. Desde Cambirls cogemos una comarcal que tampoco figura en la mayoría de mapas que nos llevara a la carretera de la bassella y de aquí a Lleida . Ruta divertida que nos llevara a dar una vuelta por el solsones por carreteras desconocidas.

Publicaciones Similares